ARONS Muziek BV


Saroleastraat 3 6411 LR Heerlen
0455717155 Klik om te bellen

Over ARONS Muziek BV

ARONS Muziek BV

Saroleastraat 3
6411 LR Heerlen


T: 045-5717155
M: info@arons.com

W: www.arons.com


ARONS Muziek BV

Wie van muziek houdt en zelf een muziekinstrument bespeelt, kent Arons in Heerlen. Dat kan niet anders, de zaak is bekend tot in verre omstreken. De gebalanceerde stem van de piano, de fijne besnaring van een gitaar, de akoestiek van elektronische muziekinstrumenten, de familie Arons heeft er lang het fijne oor voor.

28 jaar geleden werd muziekhuis Guus Arons opgericht. Van origine is het een pianowinkel, tegenwoordig wordt in het pand aan de Saroleastraat alles op het gebied van muziek verkocht. Van piano tot gitaar, van keyboard tot bladmuziek. Het zijn belangrijke elementen als vakkennis op stemgebied en het repareren van piano’s, vleugels en gitaren waar de klanten voor blijven terugkomen. “Onze naam bestaat al lang in de muziekwereld, maar de namen van onze klanten zijn voor ons net zo bekend. Wij zien hier drie generaties binnen een gezin als klant binnenlopen. De geschiedenis herhaald zich en de liefde voor muziek gaat van vader op zoon op dochter en zo verder. Het maakt ons vak zo waardevol en tijdloos.

Wat er ook gebeurt om ons heen, hoe roerig de tijden ook zijn, muziek blijft altijd. En mensen blijven ook altijd met veel plezier muziek maken. We vinden het een voorrecht om daarin voor onze klanten iets te kunnen betekenen”.

ARONS Muziek BV, al meer dan 35 jaar uw vertrouwd adres in muziek en emotie, want muziek is meer dan een doos en een prijs!

ARONS Muziek BV in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

ARONS Muziek BV


Saroleastraat 3 6411 LR Heerlen
0455717155 Klik om te bellen