Clavis Piano's B.V.


Kruisstraat 34 34 2611 MJ Delft
0152139939 Klik om te bellen

Over Clavis Piano's B.V.

Clavis Piano's Delft is hét adres in Delft, Den Haag, Rotterdam, Rijswijk e.o. voor de aanschaf of huur koop van uw piano, vleugel en digitale piano. Breed aanbod van de merken Petrof, Schimmel, Roland en Yamaha.

Clavis Piano's is al meer dan 35 jaar lang een begrip als toetsenspeciaalzaak in Nederland. Niet alleen als het aankomt op een goed advies en een prettige manier van zaken doen, maar eveneens vanwege de hoogwaardige service die wij als bedrijf nastreven. Clavis beschikt over een uitgebreid stem- en serviceteam, heeft eigen ateliers voor reparaties en beschikt over filialen in Amsterdam, Nieuwegein en Delft.

Wij bieden u 100% kwaliteit en service, want dat is wat u wilt! Zeker als het om de aanschaf en het onderhoud van een piano of vleugel gaat. Een piano of vleugel is immers een kostbare investering en tevens een emotioneel bezit voor vele, vele jaren. Dan mag je als klant inderdaad veeleisend zijn. Op deze website willen wij u daarom graag al onze mogelijkheden met betrekking tot aanschaf en onderhoud van piano's en vleugels, alsmede ons unieke huursysteem genaamd Clavis Piano Maatplan laten zien! U kunt bij ons terecht voor piano's, Silent piano's, vleugels en Silent vleugels van de merken Yamaha, Petrof, Kawai, Fridolin Schimmel, Wilhelm Schimmel en Schimmel. Verder voert Clavis een ruime collectie digitale piano's en digitale vleugels van de merken Yamaha en Roland. De zo goed als complete collecties van deze merken staan voor u speelklaar in onze showrooms in Amsterdam, Nieuwegein en Delft. Alle vestigingen hebben meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en zijn eenvoudig te bereiken.

Heeft u de website bekeken en uw instrument gevonden, maar zit u toch nog met een paar vragen? Het is altijd mogelijk om Clavis een e-mail te sturen met uw vragen! Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Ons emailadres is info@clavis.nl.

Clavis Piano's B.V. in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Clavis Piano's B.V.


Kruisstraat 34 34 2611 MJ Delft
0152139939 Klik om te bellen