elZina Musica


Pickéstraat 7a 2201 EP Noordwijk
06 27311044 Klik om te bellen

Over elZina Musica

Pianostemmen Den Haag Leiden Haarlem Bollenstreek en Haarlemmermeer. Ook reparatie onderhoud taxatie en verkoop(bemiddeling).

Sinds 2005 werk ik als pianostemmer in de regio. Ook heb ik twee jaar dit werk in Italië gedaan. Als lid van de Vereniging van Pianotechnici Nederland houd ik mijn kennis en vaardigheden op peil.

Iets wat makkelijk over het hoofd gezien wordt bij een piano is onderhoud. Speelt uw piano niet meer zo fijn? Grote kans dat hij aan onderhoud nodig is. Toetsen en mechanieken kunnen stroef gaan lopen door vuil en vocht. De afstelling kan in de loop der jaren veranderen waardoor het mechaniek niet meer optimaal werkt. Vergelijk het met een auto; na een aantal speelkilometers is ook een piano aan onderhoud toe. Heeft u een Marktplaats piano aangeschaft? 9 van de 10 keer heeft die achterstallig onderhoud.

Over Marktplaats gesproken; heeft u plannen om daar een piano te zoeken? Laat mij u dan adviseren. Zo voorkomt u een miskoop en weet u zeker dat de piano de vraagprijs waard is.

Ook voor een taxatie of waardebepaling (nalatenschap, verzekering enz) kunt u bij mij terecht. Met of zonder taxatierapport.

Heeft u problemen met de luchtvochtigheid in huis waardoor de piano slecht op toon blijft? Hier bestaat een systeem voor dat de luchtvochtigheid binnen de piano binnen bepaalde waarden houdt. Dit is niet alleen goed om de stemming langer vast te houden maar het verlengd ook de levensduur van uw piano. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik kan het voor u bestellen en inbouwen.

U kunt mij bellen of een mailbericht sturen voor informatie of en/om een afspraak te maken. Woont u niet binnen mijn regio dan kan ik u meestal doorverwijzen naar een betrouwbare collega.

Een leuke bijkomstigheid is dat ik Italiaanstalige klanten in hun eigen taal tewoord kan staan. Si parla Italiano! Dit geldt ook voor Engels, Duits , Frans en (in iets mindere mate) Spaans.

Foto's

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Taxaties
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Onze locatie

elZina Musica


Pickéstraat 7a 2201 EP Noordwijk
06 27311044 Klik om te bellen