Heijda S


Grotestraat 187c 7607 CL Almelo
0652014905 Klik om te bellen

Over Heijda S

Wie is het gezicht achter piano-atelier Sjoerd Heijda?

Sjoerd Heijda is pianostemmer en -restaurateur. Tevens is hij concertstemmer, gespecialiseerd in pianofortes, en werkt hij voor (internationale) meesterpianisten, zoals Ronald Brautigam, Andreas Staier en Kristian Bezuidenhout. Na jarenlange ervaring in het pianovak startte hij in 1992 zijn eigen piano-atelier in de binnenstad van Almelo.

Piano-atelier Sjoerd Heijda heeft in Twente inmiddels een goede reputatie opgebouwd als pianostemmer en -restaurateur. Theaters en concertzalen in de omgeving van Almelo maken gebruik van zijn diensten, en ook organisatoren van festivals weten hem te vinden.

Waarvoor kunt u bij piano-atelier Sjoerd Heijda terecht?

In Sjoerd Heijda’s winkel kunt u nieuwe, maar ook gebruikte piano’s en vleugels kopen. Daarnaast kunt u er terecht voor een systeem om de luchtvochtigheid van uw instrument te regelen, een zogenoemd piano-lifesaversystem, of voor accessoires, zoals pianobankjes en -lampjes.

Wilt u advies over de aankoop van een piano of vleugel? Of wilt u een instrument laten taxeren? Sjoerd Heijda kan u vertellen wat de plus- en minpunten zijn van een bepaalde piano of vleugel en maakt op uw verzoek een taxatierapport. Daarin staat ook een indicatie van de waarde van het instrument en de eventuele restauratiekosten.

Waarom kiest u voor piano-atelier Sjoerd Heijda?

Sjoed Heijda kan u niet alleen helpen bij de aankoop van een nieuwe of tweedehandse piano of vleugel in zijn winkel. Ook bij elke aankoop buiten de muren van zijn winkel kan hij u helpen door een taxatierapport voor u op te stellen. Hierdoor voorkomt u een ‘kat in de zak’-aankoop, doordat u exact op de hoogte bent van de technische staat van het instrument en eventuele bijkomende restauratiekosten. Het zal immers niet de eerste keer zijn dat een goedkope piano met prachtig ogende buitenkant na aankoop in zeer slechte technische staat blijkt te zijn. Vraag Sjoerd Heijda dus zeker om advies als u voornemens bent om een piano of vleugel via adverteerwebsites zoals bijvoorbeeld Marktplaats aan te schaffen.

Heijda S in het kort

Diensten

Pianolampen, pianobanken
Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Heijda S


Grotestraat 187c 7607 CL Almelo
0652014905 Klik om te bellen