Kuipers Muziekhuis


Hoofdstraat 18/B 9965 PB Leens
06 55566809 Klik om te bellen

Altijd persoonlijk contact
Topkwaliteit gebruikte orgels en piano's
6 dagen per week bereikbaar

Over Kuipers Muziekhuis

Wij zijn Kuipermuziekhuis, ons bedrijf vindt je in Leens in de provincie Groningen. Al ruim zestig jaar verkopen, repareren en instaleren wij orgels, occasions, pianos en meer door het hele land. We kunnen dan ook met enige trots zeggen dat wij een begrip zijn in Groningen, Friesland en Drenthe als het gaat om orgels van Johannus, Content, Mixtuur en gebruikte piano’s van Yamaha, Kawai, Miki en Rippen. En zelfs daarbuiten vinden klanten hun weg naar onze winkel.

Wij leveren al ruim 60 jaar goed advies, een eerlijke prijs en uitmuntende kwaliteit. Kijkt u vooral bij de klant ervaringen om te lezen hoe het is om een instrument bij Kuipersmuziekhuis aan te schaffen.

Wilt u een nieuw orgel kopen, maar eerst eens online het aanbod bekijken dan is onze webshop een mooie plek om rustig het assortiment te bekijken. Kijk hiervoor op www.kuipersmuziekhuis.nl.

Maar komt u vooral ook zelf luisteren en spelen dan ervaart u wat onze orgels en piano’s ‘in huis’ hebben’. Samen vinden we voor u het juiste instrument. Tip: neem uw eigen vertrouwde bladmuziek mee.

Voor de aanschaf van een nieuw orgel is Kuipers Muziekhuis uw orgel én piano specialist in Noord Nederland. Wij hebben de kennis en de mogelijkheden om u een passend instrument aan te bieden. Parkeren kan bij ons voor de deur. Wij verheugen ons al op uw komst.

Foto's

Een kijkje in onze showroom

Kuipers Muziekhuis in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Verkoop van tweedehands piano's

Showroom aanwezig

Ja

Team

Onze locatie

Kuipers Muziekhuis


Hoofdstraat 18/B 9965 PB Leens
06 55566809 Klik om te bellen