Piano Onderdelen Shop


van Ostadelaan 22 1701 LJ Heerhugowaard
06 10974769 Klik om te bellen

Nieuwe en gebruikte onderdelen
Kleinmateriaal veelal per stuk te bestellen
Snelle levering

Over Piano Onderdelen Shop

De Piano Onderdelen Shop richt zich voor onderdelen en accessoires op de kleine ondernemer, de gemotiveerde hobbyist en een ieder met een piano of vleugel. Wij leveren vooral kleinmateriaal zoals veerstjes, trekbandjes, vilt, smeermiddelen, asjes, schroefjes, onderzetters, schoonmaakmiddelen, snaren etc.. De meeste onderdelen zijn per stuk verkrijgbaar en op werkdagen voor 16:30 besteld dezelfde dag verzonden.

Onze webshop is opgericht in 2019 en ontstaan uit noodzaak omdat er in Nederland geen bedrijf meer is dat losse onderdelen levert. Als pianostemmer en/of technicus langs de weg heb je geen hele sets nodig van onderdelen. Of als je zelf aan de piano wilt sleutelen zijn er ook weinig mogelijkheden. Een enkel onderdeeltje voor reparatie is voldoende. Hele sets zijn vaak kostbaar en moeten in het buitenland besteld worden met de nodige extra kosten en het meeste daarvan zal je nooit gebruiken. Dat was ook het grootste probleem voor de eigenaar, pianotechnicus Ruud Legdeur. D.m.v. deze webshop is er een stukje extra service bijgekomen.

Als er iets niet in de shop staat of je hebt vragen dan kan je via mail of WhatsApp contact opnemen zodat er een oplossing gevonden kan worden.

Diensten

Pianostemmen
Reparaties

Onze locatie

Piano Onderdelen Shop


van Ostadelaan 22 1701 LJ Heerhugowaard
06 10974769 Klik om te bellen