Piano Select B.V.


H.A. Lorentzstraat 120 3331 EE Zwijndrecht
078 612 7088 Klik om te bellen

Over Piano Select B.V.

Piano Select

Piano Select is een bedrijf vol passie voor kwalitatieve instrumenten, en hart voor onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in occasion Yamaha en Kawai piano’s en vleugels. Ons doel is om hoge kwaliteit instrumenten voor een groot publiek betaalbaar te maken.


Kwalitatieve instrumenten

Wij selecteren enkel instrumenten die technisch in uitstekende conditie verkeren of daar gebracht kunnen worden. In onze werkplaats wordt het instrument met veel aandacht en passie gereviseerd tot het in optimale staat verkeert. Met onze occasion instrumenten bespaart u meer dan 50 % op de nieuwprijs!


Deskundig advies

Daarnaast helpen wij u graag bij het selecteren van instrumenten die bij uw wensen en budget passen. We nemen daar uitgebreid de tijd voor, laten u alle onderdelen van het instrument zien en vertellen u graag waar u op moet letten bij het aanschaffen van een occasion piano of vleugel. Op deze wijze mochten we al vele enthousiaste kopers aan een mooie piano of vleugel helpen!


Service & garantie

Service is voor Piano Select erg belangrijk. Met een netwerk van ervaren pianotechnici verleent Piano Select service door heel Nederland en België. Op onze instrumenten zit tot 10 jaar garantie.


Flexibele betalingsmogelijkheden

Het aanschaffen van een goede piano of vleugel is een grote uitgave. Piano Select biedt u de mogelijkheid tot flexibele betaling en huurkoop. 


Bekijk onze website www.pianoselect.nl voor meer informatie over ons en onze instrumenten, en kom eenvoudig met ons in contact via de website.

Kwaliteit - Vakmanschap - Service

Foto's

Bij Piano Select vindt u topkwaliteit Yamaha, Kawai en andere merken piano's en vleugels

Piano Select B.V. in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Piano Select B.V.


H.A. Lorentzstraat 120 3331 EE Zwijndrecht
078 612 7088 Klik om te bellen