PIANOTOTAAL


Zonnenbergerdijk 8 8111 ND Heeten
06 51389259 Klik om te bellen

Over PIANOTOTAAL

PIANOTOTAAL.... hét antwoord op alles wat met piano's en vleugels te maken heeft.

Ruim 35 jaar ervaring!
Naast honderden tevreden particulieren, heb ik de eer om nagenoeg alle professionele partijen uit de regio Salland mijn clientèle te mogen rekenen.
Hieronder bevinden zich onder meer: de Deventer Schouwburg,  Theater Hanzehof te Zutphen, Kunstcircuit Deventer, Theater "Bouwkunde" en de Lochemse Schouwburg. Recentelijk is daar ook Theater Mimik in Deventer bijgekomen aan wie we een prachtige vleugel mochten leveren.  

Vroeger was het de gewoonste zaak van de wereld, maar tegenwoordig is het heel bijzonder dat een stemmer nog steeds zijn werk doet zonder elektronische hulpmiddelen. Ik ben nog zo’n ambachtelijke “old fashioned” stemmer en dat wordt door veel pianisten en musici zeer gewaardeerd.
Ambachtelijk zijn overigens ook de mensen waar ik mee samenwerk. Dit zijn over het algemeen de beste vakmensen en leveranciers uit binnen en buitenland en dat werkt wel zo fijn.

Wilt u ook dat ik uw instrument weer laat “zingen” of heeft u een andere vraag op piano of vleugelgebied, bel of mail dan voor meer informatie of een afspraak. Ik sta u graag te woord.

Met muzikale groet,
Marcel de Walle
06-51389259
www.pianototaal.nl

Altijd goed gestemd

Foto's

PIANOTOTAAL in het kort

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

PIANOTOTAAL


Zonnenbergerdijk 8 8111 ND Heeten
06 51389259 Klik om te bellen