Versteeg Piano's en Vleugels


Krachtenveld 37 3893 CD Zeewolde
0365235305 Klik om te bellen

Over Versteeg Piano's en Vleugels

Specialist in piano's en vleugels. Wij leveren alle gerenommeerde merken piano's en vleugels in maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden.

Daarnaast hebben we een grote werkplaats waar complete revisies, reparaties en restauraties van alle soorten piano's en vleugels worden uitgevoerd. Alle werkzaamheden kunnen in eigen beheer worden uitgevoerd. Van klein mechaniekwerk tot eventuele nieuwbouw. Het optimaliseren van instrumenten is een specialisme wat vaak wordt onderschat. Wij hebben de kennis en kunde om een bestaand instrument tot een beter instrument te maken dan het origineel. Hiermee worden totale revisies meer dan lonend.

Onderhoud als stemmen en reguleren van piano's en vleugels behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dit doen we met veel passie en vakmanschap.

Voor taxatie of waardevaststelling voor nalatenschap of verzekering kunt u ook bij ons terecht. Wilt u weten hoe de conditie van uw instrument is of heeft u een instrument op het oog, laat het door ons beoordelen. Het kan u veel geld opleveren maar zeker ook besparen. Immers niet elk instrument is het waard om te reviseren. Ook kan er niet altijd gestemd worden. 

Wij installeren ook instrumenten hybride-systemen als Silent, QuietTime, Anytime, TwinTone etc. als maatwerk zodat speelaard nagenoeg onveranderd blijft. Zelfs het voorzien van een compleet zelfspelend systeem is mogelijk.

Graag horen we van u.

Diensten

Pianostemmen
Reparaties
Restauraties
Taxaties
Verhuur van piano's en vleugels
Verkoop van nieuwe piano's
Verkoop van nieuwe vleugels
Verkoop van tweedehands piano's
Verkoop van tweedehands vleugels

Onze locatie

Versteeg Piano's en Vleugels


Krachtenveld 37 3893 CD Zeewolde
0365235305 Klik om te bellen