Terug

Piano "Steinberg" - heeft er iemand intresse of kan iemand mij verder helpen?

Lucienne

Graag zou ik willen weten hoe ik het beste de piano van mijn overleden vader kan verkopen. Het betreft een "Steinberg" destijds voor de oorlog gekocht bij Goldschmeding. De piano is goed onderhouden, altijd keurig gestemd, hij is in houtkleur echter werd het hout wat minder van kwaliteit en heeft mijn vader de piano behandeld.

 

Op het moment van dit schrijven is het 13 januari, zijn huis moet ik leeg opleveren op 31 januari a.s. Ik hoop dat iemand mij kan vertellen hoe ik het beste met iemand in contact kan komen die intresse heeft in deze piano.

 

Helaas speel ik zelf niet!

 

Met vriendelijke groet,

 

Lucienne 

 

 


4 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Lucienne,

Het snelste werkt het om hier: http://www.piano-aanbod.nl/en op marktplaats e.d. een advertentie te plaatsen met foto's. De best mogelijke prijs er voor krijgen is natuurlijk lastig. Wat dat betreft raad ik je aan om de huidige pianostemmer / technicus te contacteren, of mij of mijn collega's te vragen om de piano eens te bekijken en in ons netwerk op zoek te gaan naar geinteresseerden.

Hoe heeft je vader het hout behandeld? Heb je foto's van de piano? Als het dicht in de buurt van Utrecht is dan kan ik eventueel morgen middag misschien wel langs komen om even te kijken. Binnen regio Utrecht reken ik €68,- inclusief voor een verkoop keuring.

Let op: als het om een goed speel- en stembaar instrument gaat dan is het mogelijk dat een particulier er meer voor betaald dan een handelaar. Omdat bij een handelaar het transport en het eventuele verkoop-klaar maken ook nog in een aannemelijke verkoopprijs moet worden verwerkt.

Heel veel succes in ieder geval!

 

Met vriendelijke groet,

 

David Bartenstein


Antwoord van Lucienne

Hartelijk dank voor uw reactie!

 Ik heb de piano inmiddels verkocht!

 

Mvg Lucienne 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dat is ook snel! Daar heb ik dan waarschijnlijk part noch deel aan gehad, maar desondanks was het me een genoegen. Fijn dat het gelukt is!

Vriendelijke groeten,

David Bartenstein


Antwoord van Lucienne

Inderdaad, part noch deel.

Nogmaals vriendelijk dank voor uw reactie!

Mvg,

Lucienne